Ervaren binnen het onderwijsrecht

Advocatenkantoor Sneek is tevens gespecialiseerd in het onderwijsrecht. Dit rechtsgebied lijkt op het arbeidsrecht, maar is alleen gericht op werkgevers en werknemers binnen het onderwijs. Dit rechtsgebied kent zijn eigen wet- en regelgeving en procedures. Doordat dit heel anders is dan binnen het arbeidsrecht, heeft u bij conflicten of vragen binnen het onderwijs altijd een specifieke onderwijsrecht advocaat nodig. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u in Sneek in vrijwel alle situaties helpen, zowel aan werkgevers- als werknemerszijde. We hebben ruime kennis van de cao’s en de laatste wet- en regelgeving binnen het onderwijs.

Juridische hulp

Heeft u een situatie waar u juridische informatie over wilt inwinnen? Bent u onterecht ontslagen als docent of zijn er juridische problemen met de schorsing van een leerling? Dan kunt u onze hulp inschakelen. Wij kunnen u adviseren over uw mogelijkheden en staan u bij waar nodig. Onze advocaten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving, waardoor ze u altijd adequaat kunnen helpen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u direct vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 0515 - 79 90 23 of stel uw vraag via ons contactformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.